Les línies L70 i L72 milloren la freqüència de pas aquesta darrera setmana d’agost

 

Les línies de bus L70 i L72, que connecten Sant Boi amb Barcelona i amb d’altres municipis de l’entorn, tenen una millor freqüència de pas durant aquesta darrera setmana del mes d’agost en comparació amb el mateix període de l’any passat. 

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha reforçat la freqüència de pas d’aquestes dues línies després de detectar un increment de la demanda de serveis al mes d’agost.

D’aquesta forma, durant aquesta darrera setmana d’agost les línies L70 i L72 tenen una freqüència de pas de 30 minuts. Durant les setmanes centrals d’agost, la freqüència de pas de les dues línies va ser de 40 minuts.

Les línies L70 i L72 connecten Sant Boi amb Barcelona, passant pel Prat de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.

Segons l’AMB, l’agost de 2016 la demanda dels serveis d’autobús de Sant Boi i d’altres municipis es va incrementar un 8,4% en comparació amb l’agost de 2015.

A més de les dues línies que passen per Sant Boi, aquest estiu l’AMB reforça unes altres vuit línies que donen servei a d’altres zones metropolitanes, amb l’objectiu de satisfer la demanda creixent, incentivar l’ús del transport públic i reduir la utilització del vehicle privat.

Anuncis