A l’Altaveu: a peu, en bicicleta o en transport públic

El 8, 9 i 10 de setembre se celebra una nova edició del Festival Altaveu. Des del blog de Mobilitat t’expliquem alternatives per desplaçar-te a peu, en bicicleta i en transport públic a les activitats de l’Altaveu, tant des de dins de Sant Boi com des de fora de la ciutat. Els escenaris dels concerts de l’Altaveu són la plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo i els Jardins de l’Ateneu, tots ells situats en un radi de 200 metres partint des de l’Ajuntament.

🚶‍♀️ A l’Altaveu, a peu 🚶‍♂️

Una de les opcions per anar als concerts de l’Altaveu és fer-ho a peu. Molts santboians van i tornen de l’Altaveu caminant. I és que des de moltes zones de la ciutat, anar a peu fins als voltants de la plaça de l’Ajuntament no representa més de 10, 15 ó 20 minuts de trajecte.

🚲 A l’Altaveu, en bicicleta 🚲

La bicicleta és un mitjà ideal per desplaçar-se per la nostra ciutat. Si vas en bicicleta fins als escenaris de l’Altaveu disposes de dues estacions del Bicibox, l’aparcament segur per a bicicletes: l’estació situada a la plaça de l’Ajuntament i la que hi ha a l’estació de Sant Boi dels FGC. Recorda que per aparcar la bicicleta en aquestes estacions has d’estar donat d’alta al Bicibox.

🚍 A l’Altaveu, en bus 🚍

A tocar dels escenaris de l’Altaveu hi ha les parades de bus de l’estació d’FGC Sant Boi, per on hi passen les línies SB1, SB2 i SB3 –les dues últimes sense servei els diumenges-, així com les línies L75 (que fa recorregut per dins la ciutat i que enllaça amb Cornellà), L77 (que enllaça amb Cornellà i Sant Joan Despí) i L96 (que fa recorregut per dins la ciutat i enllaça amb Castelldefels, Gavà i Viladecans).

A una distància de l’Ajuntament no superior als 10 minuts caminant hi ha diferents parades d’autobús. Les més properes són: la parada del carrer de Bonaventura Calopa amb l’avinguda de Maria Girona, on paren les línies L79 (que fa recorregut per dins la ciutat i enllaça amb Sant Joan Despí i Barcelona-L’Illa, sense circular diumenge) i L74 (amb recorregut dins la ciutat i enllaç amb Cornellà), i la parada del carrer de Riera Basté amb Francesc Pi i Margall, on paren les línies L70 i L72 (ambdues amb recorregut dins la ciutat i enllaç amb l’Hospitalet i Barcelona-plaça d’Espanya) i L78 (amb recorregut per dins la ciutat i enllaç amb el Prat).

En horari nocturn, des de quarts d’onze de la nit fins a les 5 de la matinada, funciona l’autobús nocturn N13, que fa recorregut per dins Sant Boi i que enllaça amb Cornellà, l’Hospitalet i Barcelona-plaça de Catalunya. En direcció Marianao i Ciutat Cooperativa, les parades més properes de l’N13 són les les parades del carrer de Carles Martí i Vilà. I en direcció a Barcelona, la parada més propera és la parada del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer amb Pare Pere Piera.

Pots consultar un plànol amb tota l’oferta d’autobusos de Sant Boi i els horaris de les diferents línies a http://www.ambmobilitat.cat

🚉 A l’Altaveu, en FGC 🚉

L’estació d’FGC de Sant Boi està molt a la vora dels escenaris de l’Altaveu i tant divendres com dissabte té servei de trens fins a les 2 de la matinada. El servei de la línia Llobregat-Anoia d’FGC és una bona opció per anar des del barri de Ciutat Cooperativa a l’Altaveu, mitjançant l’estació d’FGC de Molí Nou-Ciutat Cooperativa. Els FGC també són un mitjà per desplaçar-se fins a l’Altaveu des de Barcelona, l’Hospitalet, Cornellà, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i la resta de municipis de la línia Llobregat-Anoia. Consulta els horaris dels FGC a http://www.fgc.cat/cat/cercador.asp

Anuncis