Setmana de la Mobilitat: Bici-posta de sol a la platja

Dissabte 16 al vespre et convidem a anar en bicicleta fins a la platja utilitzant també el transport públic. Un recorregut que ens durà fins a la platja del Prat per veure la posta de sol i acomiadar l’estiu com cal, amb tornada pel camí del Riu.

El punt de trobada serà l’estació d’FGC de Sant Boi a les 19 hores. Des d’allà agafarem els FGC fins a l’estació d’Europa-Fira per enllaçar amb la línia L9 del Metro, que ens durà al Prat des d’on seguirem camí en bicicleta fins a la platja.

Per participar en aquesta activitat cal inscriure’s a sombici@sombici.cat o al telèfon 666 584 791. És imprescindible portar frontal de llum per a la tornada, que es farà pel camí del Riu.

Mitjançant aquesta activitat es pretén fer un recorregut intermodal que combini la bicicleta amb el transport públic. I és que els transports públics cada cop s’estan adaptant més al creixent ús de la bicicleta a les ciutats. Els FGC permeten transportar gratuïtament bicicletes i disposen d’espais per col·locar-les a l’interior dels combois. I al metroes permet l’accés de bicicletes els dissabtes, els diumenges i els dies festius, i tots els dies durant els mesos de juliol i agost. Els feiners de la resta de l’any es poden transportar de les 5.00 a les 7.00 hores, de les 9.30 a les 17 hores i de les 20.30 hores fins al tancament de les instal·lacions. Les bicicletes plegables degudament plegades s’hi poden dur sense cap mena de restricció horària, sempre que no causin molèsties a la resta d’usuaris. 

Anuncis