Nou Bicibox a l’estació de FGC de Sant Boi

Ja està operatiu el nou Bicibox, de gran capacitat, a l’Estació de FGC de Sant Boi de Llobregat. Aquest es suma als 16 aparcaments ja existents a la nostra ciutat.

Així s’ha donat resposta a la creixent demanda dels usuaris d’aquest servei que, darrerament, tenien problemes per deixar la seva bicicleta -especialment en hores puntes- al voltant d’aquesta zona (plaça de l’Ajuntament, Jutjats i Estació de FGC). A diferència dels aparcaments habituals de Bicibox, aquesta nova estructura no compta amb compartiments individuals, sino que es tracta d’un espai compartit, de gran amplitutd i equipat amb vàries estructures de ferro que permeten deixar les bicis i assegurar-les amb els candaus (ja inclosos i gratuïts).

SantBoiJaula002.jpg

Bicibox a Sant Boi des de 2011

El servei de Bicibox, que ofereix l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), opera a Sant Boi des de 2011 -va ser un dels municipis pioners-.

Actualment, gairebé 400 santboians i santboianes fan ús d’aquests aparcaments que, durant el passat 2017, van rebre 11.848 bicis, amb un increment del 16,5% respecte a l’any anterior.

Per fer-se’n usuari, cal registrar-se a la web del Bicibox. Un cop fet el registre, l’usuari rep una targeta magnètica per poder fer ús dels aparcaments.

El registre dóna dret a estacionar gratuïtament una bicicleta en qualsevol de les estacions de la xarxa per un temps màxim de 48 hores consecutives, els dies feiners; i per un temps màxim de 72 hores si l’estacionament inclou dies del cap de setmana. En cas d’un ús indegut del servei, el Bicibox aplica un seguit de tarifes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s