Avancen les obres del nou accés de vianants a Ciutat Cooperativa

Les obres de construcció del nou accés de vianants a Ciutat Cooperativa, de la carretera BV-2002 al carrer Lluís Companys i el carrer Eduard Toldrà. El propòsit d’aquesta actuació, que porten a terme l’Ajuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), és substituir les jardineres, les escales i les rampes existents per infraestructures més accessibles.

Façana Cooperativa

Un gran talús enjardinat resoldrà el desnivell de més de 6 metres d’alçada que esdevé la principal façana del barri. El projecte, que està previst que finalitzi a l’octubre d’aquest any, inclou tres elements de connexió que constitueixen aquest espai: unes escales, unes rampes i un ascensor que connectarà els carrers Lluís Companys i Eduard Toldrà.

Nova plaça

La urbanització preveu també la creació d’una nova plaça al final del passeig d’Eduard Toldrà, que permetrà la instal·lació d’ascensors a les finques adjacents (el finançament del qual anirà a càrrec de les comunitats de veïns).

D’aquesta manera, continuem fent passos cap a una ciutat més sostenible, que faciliti la mobilitat a peu dels santboians i santboianes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s