Igualssom estrena furgoneta de gas natural per recollir l’oli domèstic

L’empresa municipal de l’Ajuntament de Sant Boi, Igualssom, ja compta amb una nova furgoneta híbrida GNC (gas natural comprimit) per fer la recollida d’oli domèstic.

Es tracta del model Fiat Dobló GNC 1.4. Una furgoneta que aposta per la mobilitat sostenible, ja que redueix les emissions de NOx (òxid de nitrógen) en un 90% i les de CO2 en un 25%. A més, el consum i la despesa en combustible és fins a un 30% menor respecte a un vehicle de motor dièsel.

Així, el personal d’Igualssom s’encarregarà d’arribar a les escoles de Sant Boi i a diversos punts de recollida, repartits pel municipi i les rodalies, per recol.lectar l’oli domèstic amb la nova furgoneta.

e444433a-df31-4c08-a77c-9b845a532c19Nova Fiat Dobló GNC d’Igualssom

Igualssom, una aposta per la inclusió i la diversitat

Aquesta nova activitat es suma a l’agenda d’Igualssom, una empresa que va nèixer amb l’objectiu d’integrar en el mercat laboral a persones amb diversitat funcional i cognitiva.

Actualment són 47 els treballadors i les treballadores que formen part d’aquesta iniciativa i es dediquen, principalment, a la neteja d’equipaments i espais públics, a la distribució de publicitat i a oferir serveis auxiliars a empreses ubicades a Sant boi com Leroy Merlin.

Amb tot, la gent d’Igualssom sempre ha mostrat el seu compromís amb la sostenibilitat. Ja sigui fabricant bosses am plàstic reciclat i, a partir d’ara, fent ús de vehicles poc contaminants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s